Videospeler inladen...

Neem het belangrijkste nieuws overal mee met de VRT NWS app

De kans is groot dat je een trouwe bezoeker van onze website vrtnws.be bent, maar heb je ook al onze app?

Met onze app ben je altijd zeker van je nieuws, ook tijdens de verkiezingen. Want op 26 mei trekken we allemaal opnieuw naar de stembus, deze keer voor de Vlaamse, federale en Europese verkiezingen. 

Weet jij ook nog niet hoe dat moet en op wie je wil stemmen? Geen nood, vanaf vandaag vind je achter de knop "KIES19" in de app en op de site van VRT NWS de stemtest en heldere uitlegvideo's. Het belangrijkste verkiezingsnieuws kan je ook als melding op je smartphone krijgen. En binnenkort bieden we je nog veel meer.

KIES19: alles op één plaats in de app van VRT NWS

Vanaf vandaag vind je in onze app een nieuwe pagina waarop we alles in de aanloop van de verkiezingen van 26 mei bundelen. Hoe kom je daar terecht? Simpelweg via de knop KIES19 onderaan in de app van VRT NWS. Daarop vind je onder andere de stemtest, het belangrijkste verkiezingsnieuws en video's waarop alle partijvoorzitters hun partij in zestig seconden voorstellen. Later komt er ook nog 'SOS Keuzestress', waarop je de standpunten van verschillende partijen over verschillende thema's met elkaar kunt vergelijken.

Krijg berichten van het belangrijkste nieuws op het scherm van je smartphone

Wil je helemaal op de hoogte blijven? Zet dan je push-meldingen voor KIES19-nieuws aan. Onze politieke redactie selecteert het belangrijkste verkiezingsnieuws van de dag, en stuurt je dat via een melding op je smartphone.

Zo activeer je de KIES19-meldingen:

Daarvoor moet je wel de app updaten. 

De VRT NWS-app kan je hier gratis downloaden of updaten  voor iPhone of Android.

Meest gelezen