Bart Peeters gaat Night of the Proms presenteren

Bart Peeters wordt de nieuwe presentator van Night of the Proms. De zanger zal zowel de editie deze zomer in Koksijde als die in Antwerpen in het najaar presenteren. 

Na Carl Huybrechts en Kobe Ilsen werd Night of the Proms vorig jaar gepresenteerd door Pieter Embrechts. De organisatoren hebben voor dit jaar een nieuwe naam gestrikt: Bart Peeters. Hij zal op 22 en 23 november het concert presenteren in het Sportpaleis in Antwerpen, maar zal er ook enkele nummers brengen. 

Bart Peeters zal op donderdag 1 augustus ook de eerste zomereditie van Night of the Proms voor zijn rekening nemen. Hij is daarbij ook de gastheer van de 1.000e editie van Night of the Proms. De zanger krijgt het gezelschap van Milow, Gérard Lenorman, John Miles en Regi.

Het wordt een druk najaar voor Bart Peeters. Hij geeft ook niet minder dan zes Deluxe-concerten in de Lotto Arena, waar hij ook zijn 60e verjaardag zal vieren. 

Meest gelezen