BELGA/DIRKX

Heraanleg E17 tussen Waasmunster en Sint-Niklaas van start: reken op hinder in de richting van Gent

De heraanleg van de E17-snelweg tussen Waasmunster en Sint-Niklaas is afgelopen nacht van start gegaan. In totaal wordt 8 kilometer snelweg heraangelegd en ook de oprit Waasmunster krijgt een opknapbeurt. Automobilisten moeten de komende week richting Gent rekening houden met verkeershinder.

Het asfalt van de E17 tussen Waasmunster en Sint-Niklaas wordt helemaal vernieuwd en vervangen door fluisterasfalt. De eerste fase, de werken aan het stuk richting Gent, is gisterenavond van start gegaan en loopt nog de hele komende week. 

Het verkeer op de E17 richting Gent moet deze week tijdens de werken over twee versmalde rijstroken. Ook de op- en afrit Waasmunster van de E17 richting Gent zijn dicht. Als u daar de snelweg op of af wil, zal u dus een omleiding moeten volgen. 

Wie in Waasmunster de snelweg op wil richting Gent zal eerst de oprit richting Antwerpen moeten nemen en moeten keren aan het op- en afrittencomplex Sint-Niklaas-centrum. Wie op de E17 richting Gent rijdt en er in Waasminster af wil, zal de E17 iets verder moeten blijven volgen tot het op- en afrittencomplex in Lokeren en daar moeten keren.

.

Richting Antwerpen: weekends van 27 april en 4 mei

Voor de werken richting Antwerpen is het wachten tot de weekends van 27 april en van 4 mei. Dan moet het verkeer van vrijdag- tot zondagavond in die richting over twee versmalde rijstroken.

Tijdens het weekend van 27 april is de oprit naar de E17 richting Antwerpen in Waasmunster afgesloten. Ook de afrit van de E17 richting Antwerpen naar de parallelweg in Sint-Niklaas zal afgesloten zijn. Tijdens het weekend van 4 mei is enkel de oprit naar de E17 richting Antwerpen in Waasmunster afgesloten. Ook daar zult u dan een omleiding moeten volgen.

Meest gelezen