DS-Photography

Paul Severs opnieuw in coma

Zanger Paul Severs is opnieuw in een natuurlijke coma gegleden, dat laat zijn zoon Christophe op Facebook weten. De zanger was eind maart uit zijn coma ontwaakt, maar er zijn nu nieuwe bloedklonters vastgesteld.

Paul Severs (70) kreeg op 12 maart een hartaanval tijdens een fietstochtje. Een toevallige voorbijganger diende de eerste zorgen toe. De zanger werd naar het ziekenhuis gebracht en lag een tijdje in een coma. Na enkele dagen werd de zanger wakker. Hij belandde later in een tweede coma, waaruit hij ook is ontwaakt.

Zijn zoon Christoph meldt nu op Facebook dat Paul Severs in een derde coma gegleden is. "De laatste dagen zijn opnieuw wisselvallig. Minder goed nieuws is dat mijn vader in een derde coma is gegleden. Na een MRI hebben de dokters een nieuwe aanval van bloedklonters in zijn hoofd ontdekt."

"Recent reageert hij terug iets beter, maar gezien zijn semi-comateuze toestand van vandaag, blijft het wel moeilijk te communiceren en verdere inschattingen te doen."

Meest gelezen