© Kris Van de Sande - www.krisvandesande.be

VRT zet samenwerking met productiehuis achter #LikeMe voort

De VRT heeft beslist om de samenwerking met Fabric Magic voort te zetten, het productiehuis achter #LikeMe. Hierdoor kan het tweede seizoen van de populaire reeks op Ketnet als gepland doorgaan.

Vorige week is een van de zaakvoerders van Fabric Magic in opspraak gekomen door een gerechtelijk onderzoek. In overleg met het productiehuis heeft hij beslist tijdelijk terug te treden als zaakvoerder zolang het onderzoek loopt. Als gevolg hiervan kan de samenwerking van de VRT en Fabric Magic doorgaan.

#LikeMe is een jeugdserie over een meisje dat moet verhuizen en hierdoor in een nieuwe stad én in een nieuwe school terechtkomt. Tal van maatschappelijke thema's duiken in de verhaallijnen op, net als een veelvoud aan Nederlandstalige hits van vroeger en nu.

Gisteren stond de cast van #LikeMe twee keer op het podium van een uitverkochte Lotto Arena in Antwerpen waar de acteurs voor een publiek van jong en oud de liedjes uit de serie brachten.

Meest gelezen