Gratis zwemmen in Antwerpse Wezenbergzwembad na inbraak

Vandaag kan je nog een hele dag gratis zwemmen in het Wezenbergzwembad in Antwerpen. Afgelopen nacht werd er ingebroken en de politie is de kassa's nog aan het onderzoeken op sporen.

Je kan nog de rest van de dag gratis gaan zwemmen in het Wezenbergzwembad in Antwerpen. Dat komt omdat de kassa's gesloten zijn. De politie is die nog aan het onderzoeken op sporen na een inbraak van afgelopen nacht.

Kluis ontvreemd, camera's beschadigd

"Zowel in het Wezenbergzwembad zelf als in het fitnesscentrum erboven werd geld gestolen", vertelt Willem Migom van de Antwerpse politie: "Verschillende ruimtes waren doorzocht, een aantal deuren waren opengebroken en er was een kluis ontvreemd. Ook bij de fitnesszaak boven het zwembad werd de kassa opengebroken. Verschillende camera's werden beschadigd, vermoedelijk deden de inbrekers dat om hun sporen uit te wissen." 

Gratis zwemmen

Vandaag kan je gratis zwemmen in het Wezenbergzwembad, morgen mogelijk ook nog. Dat hangt ervan af hoelang het onderzoek van de politie duurt.

 

Meest gelezen