Politie Schoten: "Geef nooit cash geld als iemand zegt dat je tegen z'n auto gereden bent"

De politie van Schoten waarschuwt voor oplichters die een verkeersongeval ensceneren op parkings van winkels. Ze geeft de raad om altijd een aanrijdingsformulier in te vullen, en zeker nooit cash geld te geven.

De afgelopen tijd kreeg de politie van Schoten verschillende meldingen van mensen die het slachtoffer werden van oplichters. De oplichters doen alsof iemand hen aangereden heeft en hun auto beschadigd heeft, en ze vragen meteen cash geld ter compensatie.

Vaak zijn de slachtoffers oudere bestuurders die geïntimideerd zijn door de oplichters. De politie van Schoten raadt nu aan om altijd het aanrijdingsformulier in te vullen als er zoiets gebeurt, en om zeker nooit cash geld te geven. 

Als er discussie is over de omstandigheden van een ongeluk, kan je de politie contacteren via 101 of 03 680 12 70.