Voetbalclub KAA Gent lanceert eigen app

Voetbalclub KAA Gent heeft een app gelanceerd voor op de smartphone. Bijzonder aan de Buffalo-app is dat u niet alleen meldingen krijgt van nieuwtjes over de club, u kunt 'm ook gebruiken als betaalmiddel.

Zowel in het binnen- als buitenland zijn er voetbalclubs die al een tijdje een eigen app hebben. En KAA Gent is mee op de kar gesprongen. Communicatieverantwoordelijke Patrick Lips: "We hebben de apps van andere clubs laten bestuderen, en daarvan hebben wij een ideale mix gemaakt."

Via de app krijgt u pushmeldingen van de meest recente clubnieuwtjes en de ploegopstellingen. Tijdens matchen krijgt u ook een melding bij elk doelpunt. "Dat zal zeker het Buffalo-gevoel versterken", verwacht Lips.

24/7 betalingen uitvoeren

Daarnaast kunt u met de app betalingen uitvoeren. Patrick Lips: "Je kan namelijk overal en altijd, 24 op 7, je consumptiekaart heropladen. Je kan ook je saldo continu bekijken, zelfs tijdens de wedstrijd."

Ten slotte kunt u op de app ook zien wie er allemaal naar een match komt kijken. Dat komt doordat de app verbonden is met LinkedIn. 

Meest gelezen