Stad Ieper wil voetpaden sneller herstellen

Ieper wil de voetpaden sneller herstellen. Dat willen ze doen via een geautomatiseerd meldpunt. Want nu verloopt dat nog manueel en dat gaat volgens burgemeester Emmily Talpe (Open VLD) te traag.

Losse tegels, oneffenheden, uitstekende wortels, de voetpaden liggen er niet altijd goed bij in Ieper. Daarom wil de stad oneffenheden sneller aanpakken. Want begin dit jaar bleek na rondvraag bij de bewoners dat die voetpaden voor hen een prioriteit waren.

Automatisch, dus sneller

Burgemeester Emily Talpe wil het meldpunt voor zulke klachten nu dus automatiseren zodat ze sneller kunnen aangepakt worden. "Nu worden meldingen die via de website binnenkomen manueel door een medewerker behandeld. We willen dat systeem automatiseren zodat de technische dienst onmiddellijk kan reageren."

Meest gelezen