© Rob Huibers 2011. All rights reserved.

Vier minderjarigen opgepakt voor diefstal met geweld in Brasschaat

De politie van Brasschaat heeft vier minderjarigen opgepakt die ervan verdacht worden een fiets, portefeuille en gsm te hebben gestolen tijdens een confrontatie tussen twee groepjes jongeren. Twee jongeren werden in een gesloten instelling geplaatst. 

De feiten speelden zich af aan de watertoren in Brasschaat. Tijdens de confrontatie werd de fiets van een van de jongeren afgepakt en toen het slachtoffer die terug wilde, ontstond een nieuwe discussie en werd een wapen getoond. De jongen moest ook zijn kleren uitdoen en zijn portefeuille en gsm afgeven. 

Na onderzoek van de politie werden vier minderjarige verdachten opgepakt.  Twee verdachten werden door de onderzoeksrechter in een gesloten instelling geplaatst. De twee anderen kregen strenge voorwaarden opgelegd.

Meest gelezen