Archieffoto, de stier in kwestie hebben we niet op foto aangezien de boer anoniem wil blijven

Dekstier uit Houthulst breekt penis door mughelikopter, boer eist 4.000 euro

Een landbouwer uit Houthulst, West-Vlaanderen, eist 4.000 euro van de mughelikopter. De helikopter landde in een weiland van de boer. De dekstier was zo geschrokken van de landing dat hij zijn penis brak.

De mughelikopter moest voor een medisch noodgeval landen in de wei van de landbouwer. Net op dat moment was een dekstier van de boer in volle actie. "De stier maakte door het lawaai een verkeerde beweging en brak zijn penis tijdens het paren", legt advocaat Thomas Bailleul uit.

De landbouwer eist nu 4.000 euro van de mughelikopter. Dat is de prijs die hij voor de dekstier betaald heeft. De advocaat heeft de verzekeringsmaatschappij van de mughelikopter gevraagd een standpunt in te nemen. De dekstier moet nu wellicht naar het slachthuis.

Meest gelezen