Video player inladen...

Elektriciteitspaal valt op auto in Seattle, inzittenden komen er met de schrik van af

In Seattle in de Verenigde Staten zijn enkele tientallen houten elektriciteitspalen plots omvergevallen. Een van de palen kwam op een auto terecht. De twee inzittenden raakten als bij wonder slechts lichtgewond. De plaatselijke politie heeft nu beelden vrijgegeven van het voorval.

Het vreemde voorval gebeurde vrijdagavond in een straat in het plaatsje Tukwila. Een rij van in totaal 26 elektriciteitspalen viel om. Hoe dat kon gebeuren is nog een raadsel. In 2016 werden de palen geïnspecteerd. Van een mogelijk gevaarlijke toestand was  toen geen sprake.

Eén paal kwam terecht op het dak van de auto van een echtpaar. Omdat de weg bezaaid lag met kabels die onder stroom stonden, duurde het een uur vooraleer de brandweer het koppel op een veilige manier kon bevrijden. De man en de vrouw hielden aan het ongeval slechts lichte verwondingen over.

Bekijk hieronder beelden van het ongeval:

Video player inladen...

Meest gelezen