BELGA/WAEM

Live Nation neemt Sportpaleis over

De vennootschap Antwerps Sportpaleis is overgenomen door entertainmentconcern Live Nation, de organisator van onder meer Rock Werchter. Dat meldt Het Laatste Nieuws vandaag en is bevestigd aan VRT NWS. 

Antwerps Sportpaleis is onder meer de uitbater van de gelijknamige zaal in Antwerpen en de aanpalende Lotto Arena. Ook de zalen Vorst Nationaal in Brussel, Capitole in Gent en de Ethias Arena, het Ethias Theater en de Grenslandhallen in Hasselt behoren tot de groep. 

Live Nation wordt in België geleid door Herman Schueremans en organiseert onder meer Rock Werchter en concerten van bijna alle grote acts die ons land aandoen. In ons land had het bedrijf nog geen concertzalen. 

Nele Bigaré van Live Nation benadrukt dat de andere onderdelen van de Sportpaleis Group: PSE Belgium, de organisator van o.a. Night of the Proms en Het Schlagerfestival, en ticketverkoper Tele Ticket Service geen deel uitmaken van de overeenkomst. 

Details over de overname en het bedrag dat ermee gemoeid is, zijn niet bekendgemaakt. De Sportpaleis Group en Live Nation communiceren verder niet over de overname. 

Meest gelezen