Video player inladen...

Hét beeld van deze EU-top: May en Merkel lachen met fotocollage van hun blauwe jasjes

Afgelopen nacht zijn de Europese leiders en de Britse premier May het eens geraakt over een extra uitstel van de brexit. Maar hét opmerkelijkste beeld kon al geschoten worden bij het begin van de top: May en de Duitse bondskanselier Angela Merkel kijken samen lachend naar de tablet van Merkel. 

Journalisten konden al snel achterhalen wat er op die tablet te zien was. Merkel toonde May een fotocollage van hen beiden die ze online gespot had. De dames maakten gisteren immers nagenoeg dezelfde vestimentaire keuze en verschenen in ongeveer hetzelfde blauwe jasje voor hun respectievelijke parlement.  

(lees verder onder het beeld waarmee beide leiders lachten)

Video player inladen...

Ook Europees president Donald Tusk mocht delen in het momentje van ontspanning van May en Merkel. 

(lees verder onder de foto van Tusk, May en Merkel)

(lees verder onder de tweet van BBC-journaliste Laura Kuenssberg)

De beelden leidden op Twitter uiteraard ook tot de nodige hilariteit. Bekijk hieronder enkele tweets: 

Video player inladen...