Politie zoekt verdachte die vrouw neerstak in Anderlecht toen ze kinderen naar school bracht

De politie heeft foto's verspreid van een man die in Anderlecht een vrouw zou hebben neergestoken. De feiten gebeurden vorige week dinsdag. De vrouw werd neergestoken in het bijzijn van haar drie kinderen. Daarna vluchtte de dader weg.

Vorige week dinsdag werd de Somalische vrouw van 32 's ochtends aangevallen door een man met een mes op de Ninoofstesteenweg in Anderlecht. Ze was op weg naar school met haar drie kinderen. De vrouw kreeg een mes in de buik en werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. Ze werd verhoord toen ze aan de beterhand was.

Het is nog niet duidelijk wat de beweegreden van de man was. Uit goede bron verneemt onze redactie dat dader en slachtoffer elkaar niet zouden kennen. De man zou de vrouw ook al van thuis gevolgd zijn.

In elk geval heeft de politie nu een verdachte in het vizier. Ze verspreidde foto's van een man met zwart haar en een fijne baard. Volgens de politie is hij tussen de 20 en 30 jaar oud, en ongeveer 1 meter 80 lang. De politie vraagt om contact op te nemen wanneer u de dader herkent. Het opsporingsbericht nalezen kan hier.

Meest gelezen