AP2013

Salmonella in kippengehakt, Colruyt roept producten terug

Colruyt en Okay halen kippenchipolata, kippenworst, kippengehakt en kippenburgers uit de rekken, en roepen klanten op om gekochte producten terug te brengen. Er kan salmonella zitten in de producten. Salmonella is een bacterie die zware maag-darmproblemen kan veroorzaken.

Het gaat om producten die deze week verkocht werden,  van 8 april tot en met 10 april, in alle Colruyt- en Okay-winkels in België. De houdbaarheidsdatum op de verpakkingen is 15/4/2019 of 16/4/2019. 

De besmetting is vastgesteld bij een interne controle bij een van de leveranciers van de Colruyt-groep.

Hebt u die producten gekocht, dan brengt u die best terug naar de winkel. U krijgt uw geld terug. Wie al van de de producten gegeten heeft, en  koorts of buikkrampen krijgt, gaat het best naar de huisarts.