Video player inladen...

Ward Verrijcken over het laatste seizoen van "Game of thrones": "Een happy end zal het zeker niet zijn"

Zondagnacht start het achtste en laatste seizoen van de populaire fantasyserie "Game of thrones". Voor de gelegenheid bracht "Van Gils & Gasten" enkele diehardfans samen aan tafel: William Boeva, Tinne Oltmans en onze filmreporter Ward Verrijcken. Zij leggen uit waarom "Game of thrones" voor hen zo'n fantastische tv-serie is. En wat verwachten ze van het slotseizoen? Voor Ward Verrijcken staat één ding vast: "Een happy end zal het zeker niet zijn."

Ward Verrijcken trok naar Londen en interviewde er de hoofdrolspelers van "Game of thrones". Samen met hen blikt hij vooruit op het laatste seizoen. Bekijk zijn verslag hieronder en op de YouTube-pagina van VRT NWS.

Bekijk hieronder het volledige gesprek in "Van Gils & Gasten":

Video player inladen...

Meest gelezen