Video player inladen...

Enkele uren geen elektronische betalingen mogelijk in nacht van zondag op maandag

Vannacht zal het enkel uren onmogelijk zijn om met een bankkaart of kredietkaart te betalen. Het netwerk van Worldline zal tussen 00.15 en 04.30 uur niet beschikbaar zijn door een upgrade van het elektronische betaalsysteem.

Tijdens de interventie is het voor Belgische kaarthouders niet mogelijk om elektronische betalingen uit te voeren met Bancontact, Maestro en kredietkaarten (Mastercard, Visa) in fysieke winkels, via webshops en in tankstations. Ook afhalingen aan geldautomaten zullen niet mogelijk zijn.

Het onderhoud, dat op regelmatige basis door Worldline wordt gepland, heeft tot doel de continuïteit van de dienstverlening te verzekeren, een optimale werking te garanderen en het serviceniveau permanent te verbeteren, klinkt het.

Bekijk het verslag uit "Het Journaal" over het elektrische betaalsysteem hier:

Video player inladen...

Meest gelezen