Man uit Heist-op-den-Berg pas enige tijd na zijn dood teruggevonden in zijn appartement 

In Heist-op-den-Berg is een man van 67 dood teruggevonden in zijn appartement. De man was al enige tijd overleden, maar niemand had dat gemerkt. De naaste familie reageert aangeslagen.

De man van 67 uit Heist-op-den-Berg werd dood aangetroffen in zijn appartement in de Bergstraat, een drukke winkelstraat. Hij werd zo'n 2 weken geleden gevonden, maar het nieuws raakte donderdag pas bekend. Het was de buurvrouw die de politie gewaarschuwd had omdat de brievenbus van de man overvol zat en ze hem al een hele tijd niet meer had gezien.

Hoe lang hij al was overleden, is niet helemaal duidelijk. De politie bevestigde aan Radio 2 Antwerpen dat hem om zo'n 3 maanden gaat, maar volgens de naaste familie klopt dat niet. "Dat is onmogelijk. Wij hebben van de politie net vernomen dat het gaat om 3 tot 4 weken. Zoiets zal het ongeveer zijn", zegt de zus van de overleden man. De familie reageert aangeslagen op de berichtgeving en benadrukt dat ze wel degelijk contact hielden.

De man is intussen gecremeerd en heeft een uitvaartplechtigheid gekregen in intieme kring. 

In een eerdere versie van dit artikel stond dat de overleden man na 3 maanden was teruggevonden. Volgens de familie klopt dat niet. De politie communiceert voorlopig niet meer over de zaak.

Meest gelezen