DS-Photography

Uitvaart van Paul Severs op 23 april in basiliek in Halle 

De uitvaartplechtigheid van zanger Paul Severs zal plaatsvinden op dinsdag 23 april in de Sint-Martinusbasiliek in Halle. Hij overleed dinsdag op 70-jarige leeftijd aan de gevolgen van een hartstilstand.

De plechtigheid zal plaatsvinden op dinsdag 23 april in de Sint-Martinus basiliek in Halle. De familie wil de plechtigheid goed voorbereiden en neemt daarom wat meer tijd. Daarom volgt de begrafenis dus pas na de paasvakantie. 

Dat de begrafenis doorgaat in Halle, is niet toevallig. Paul Severs beleefde er zijn jeugd, startte er zijn muziekcarrière in de Paterskerk (onder begeleiding van wijlen pater Pax) en nam er zijn eerste platen op bij de firma "Start" in Buizingen. Kortom, Halle zit als een rode draad door de carrière van Paul Severs verweven. De stad opende ook al een rouwregister in de Sint-Martinusbasiliek. In diezelfde basiliek zal Paul Severs dus over anderhalve week zijn uitvaart krijgen.

Meest gelezen