Video player inladen...

Twee doden bij zwaar ongeval op E313 in Ranst: veel hinder voor het verkeer richting Hasselt

Bij een zwaar ongeval op de E313 in Ranst zijn twee doden gevallen. Om onduidelijke redenen weken ze met hun mobilhome af van de rijstrook en botsten ze frontaal op een paal. Door het ongeval is er veel hinder op de autosnelweg richting Hasselt.

Er is een zwaar ongeval gebeurd op de E313 richting Hasselt, in Ranst. Bij het ongeval is een Duits koppel om het leven gekomen. Om onduidelijke redenen weken ze met hun mobilhome af van de rijstrook en botsten frontaal op een paal. De hulpdiensten zijn massaal ter plaatse. Door het ongeval is er ook veel hinder voor het verkeer richting Hasselt. Er zijn twee rijstroken versperd, het verkeer kan maar langzaam passeren.

Bekijk het verslag uit "Het Journaal" over het ongeval hier:

Video player inladen...