Geen wapens of explosieven gevonden bij 22-jarige terreurverdachte uit Waver, die dit weekend opgepakt werd

In Waver, Waals-Brabant, is afgelopen weekend een 22-jarige man opgepakt in een terreurdossier. De man is intussen ook aangehouden. In Waver, Ottignies en Komen werden er huiszoekingen uitgevoerd. Daar werden geen wapens of explosieven gevonden.

De politie heeft in Waver, Ottignies en Komen verschillende huiszoekingen uitgevoerd in een terreurdossier. Afgelopen weekend werd er een 22-jarige man opgepakt in Waver, bij zijn grootmoeder. Gisterenavond werd hij door de onderzoeksrechter ook aangehouden op verdenking van deelname aan de activiteiten van een terroristische groep. 

Er wordt nog onderzocht of hij plannen had om een aanslag te plegen of niet. Maar bij de huiszoekingen zijn geen wapens of explosieven gevonden, meldt het parket. 

Meest gelezen