Ongeval met zware schade in Nieuwpoort-Stad

Maandagavond richtte een bestuurster van een wagen een ware ravage aan toen ze tegen hoge snelheid tegen een geparkeerde wagen botste langs de Kaai in Nieuwpoort-Stad. Door de botsing schoof de aangereden wagen door tegen een stilstaande mobilhome. 

In de wagen zaten drie personen waarvan de bestuurster licht gewond naar het ziekenhuis werd overgebracht. Het zou kunnen dat ze eerst de verhoogde trambedding heeft geraakt, waarna ze de controle over haar voertuig verloor. Twee voertuigen werden door de aanrijding volledig vernield. De politie sloot het baanvak richting Nieuwpoort-Stad af omdat de brandweer brokstukken en olie van de baan moest ruimen.

De inzittenden van de wagen die de ravage veroorzaakte werden aan een alcoholtest onderworpen.

Meest gelezen