Politie Leuven vindt ram op steenweg

Politie Leuven heeft een ram gevonden op de Waversebaan. Het dier is moeilijk te traceren aangezien het geen oormerken heeft maar een mogelijke eigenaar heeft zich al aangemeld.

Het was even schrikken voor de politie van Leuven toen ze gisterennamiddag een ram zagen lopen op de Waversebaan. Ze namen het dier mee naar het politiecommissariaat en daarop werd een oproep geplaatst om de eigenaar te vinden.

Hans Lenvain, voorzitter van dierenopvang De Ark van Pollare vzw, werd ook gecontacteerd. "De politie belde ons om de ram op te halen, aangezien het dier geen oormerken heeft en het daarom moeilijk te traceren is." Uiteindelijk meldde de eigenaar van de ram zich bij de politie. Maar volgens Lenvain is het moeilijk om de ram meteen mee te geven. "We zijn nu nog aan het uitzoeken hoe we het dier kunnen identificeren met de eigenaar aangezien het geen oormerken heeft."

Meest gelezen