Videospeler inladen...

Pas aangelegde wegdek tussen Sint-Niklaas en Waasmunster moet vervangen worden 

Een deel van het nieuwe wegdek op de E17 tussen Sint-Niklaas en Waasmunster moet opnieuw aangelegd worden. Dat komt omdat het beschadigd is door de vrieskoude. Een groot deel van het asfalt moet opnieuw gegoten worden.

Er moet opnieuw gewerkt worden op de E17. Het pas vernieuwde wegdek is beschadigd en een groot deel van het asfalt moet opnieuw gegoten worden. Het Agentschap Wegen en Verkeer gebruikte bij de heraanleg van de weg tussen Sint-Niklaas en Waasmunster een nieuw soort asfalt dat beter is voor het milieu. Maar nu blijkt dat dat asfalt niet helemaal perfect is.

"Het nieuwe asfalt blijkt kwalitatief niet goed genoeg en kan niet tegen de vrieskoude", laat het Agentschap Wegen en Verkeer weten. "Een groot deel van het asfalt moet opnieuw gegoten worden." Wegen en Verkeer bekijkt nu met de aannemer wanneer er opnieuw gewerkt kan worden. De bedoeling is om de wegenwerken 's nachts uit te voeren. Daardoor zou er geen hinder zijn voor het verkeer. 

Bekijk hieronder het verslag uit "Het Journaal":

Videospeler inladen...
kasto80

Meest gelezen