Videospeler inladen...

Opvouwbare Samsung-smartphone beleeft moeilijke start: al na twee dagen stuk bij testers

De Samsung Galaxy Fold, die binnenkort in de winkel zal liggen, beleeft een moeilijke start. Amerikaanse vloggers kregen het toestel een aantal dagen geleden om te testen. Een aantal van hen merkte dat het toestel uitviel. Ook kon de bovenste laag van het scherm makkelijk verwijderd worden. Samsung laat weten dat het gaat om testmodellen die 2 maanden geleden zijn geproduceerd. Het gaat de defecte toestellen ook onderzoeken. Onze technologiejournalist Loutfi Belghmidi ging naar de voorstelling van de Galaxy Fold.

Samsung, de grootste smartphoneproducent ter wereld, gelooft heel sterk in de opvouwbare smartphone. De Galaxy Fold is een smartphone die iets dikker is dan een gemiddeld toestel. Vooraan krijgt u een klein schermpje waarop u de apps kan bedienen, maar als u het toestel openklapt, krijgt u een scherm ter grootte van een kleine tablet.

Dat grote scherm is belangrijk want volgens Samsung worden steeds meer video's op de smartphone bekeken. Concurrenten Huawei en Apple werken trouwens ook aan een opvouwbaar toestel, maar concrete lanceerdata zijn nog niet gekend.

Bekijk de vlog van technologiejournalist Loutfi Belghmidi:

Videospeler inladen...

Meest gelezen