sofie@silbermann.com +32 475 65 89 34

Philippe Geubels presenteert quiz over gezondheid, en ja, er is een dokter in de zaal

Vanaf 2 mei presenteert Philippe Geubels een nieuwe quiz op Eén, "Is er een dokter in de zaal?". Het is een humoristische quiz waarin Geubels samen met vier bekende panelgasten op zoek gaat naar antwoorden over wat gezond is en wat niet. Maar voor wie het allemaal niet vertrouwt: geen nood, er is ook een echte dokter in de zaal. 

Als rasechte hypochonder is Philippe Geubels een wandelende medische encyclopedie. Zo kent hij, volgens het persbericht van Eén, de bijsluiter van paracetamol van buiten. Hoewel het er humoristisch aan toe zal gaan in de quiz, is het weldegelijk de bedoeling dat er correcte informatie wordt gegeven. Daarom zal dokter Sofie Lemmens de presentator bijstaan. Zij waakt erover dat er geen fabeltjes worden verteld. 

Elke week nodigt Geubels vier bekende gasten uit om te kijken wat zij weten over gezondheid. Onder andere Erik Van Looy, Jan Jaap Van Der Wal, Maaike Cafmeyer, Tom Waes, Danira Boukhriss, Alex Agnew en Jens Dendoncker komen langs. 

In de quiz worden enkele van de meest onwaarschijnlijke studies die er de afgelopen jaren zijn uitgevoerd tegen het licht gehouden. Daarnaast komen ook medische nieuwigheden aan bod en duikt de quiz in de medische geschiedenis. 

"Is er een dokter in de zaal?" vanaf 2 mei tot 20 juni elke donderdag om 21.30 uur op Eén.

Meest gelezen