Rouwregister, bloemen en kaartjes voor slachtoffers Wijnegem: "Gemeente is zwaar aangeslagen"

De gemeente Wijnegem opent vanaf vanavond een rouwregister na de dramatische schietpartij van vannacht. Een politieagent heeft daar zijn vrouw en zijn twee kinderen van 9 en 11 doodgeschoten, vermoedelijk met zijn dienstwapen. Daarna pleegde hij zelfmoord.

Voor het café waar de vrouw doodgeschoten is, zijn inwoners bloemen en kaartjes komen leggen. "Onze gemeente is zwaar aangeslagen want het gezin was heel gekend in Wijnegem", zegt burgemeester Ivo Wynants (N-VA). "We hebben onze vlaggen al halfstok gehangen, en gaan ook een rouwregister openen".

Het rouwregister blijft nog tot volgende week donderdag liggen in het gemeentehuis van Wijnegem.

Wie vragen heeft rond zelfdoding kan terecht op de zelfmoordlijn via het gratis nummer 1813 of op www.zelfmoord1813.be

Videospeler inladen...

Meest gelezen