"Toegegeven, dit keer hebben we de bal misgeslagen"

Het is niet altijd makkelijk de juiste manier te vinden om een product bekend te maken en verkocht te krijgen. Dat mocht alvast een Australische vastgoedmakelaar ondervinden die een luxewoning, die te koop aangeboden werd en waaraan een prijskaartje van 1,7 miljoen Australische dollar (1 miljoen euro) hangt, op een wel erg creatieve manier aan de man probeerde te brengen. Hij liet 2 fotomodellen op een licht-erotische manier doorheen het huis dansen. Op sociale media en nieuwsmedia wereldwijd kon men er alvast danig om lachen, wat de vastgoedmakelaar deed besluiten de video van zijn eigen accounts weg te halen.

Vastgoedmakelaar LJ Hooker Bankstown wilde een villa in Sydney op de volgende manier verkocht krijgen (de muziek uit "Dirty dancing" werd later toegevoegd om het effect van de dansbewegingen nog te onderstrepen):

Er volgden reacties als:

In een officiële mededeling liet de vastgoedmakelaar daarna weten: "We zijn steeds op zoek naar nieuwe manieren om onze producten aan de man te brengen.  Maar toegegeven, dit keer hebben we de bal misgeslagen. We begrijpen dat een van onze promovideo’s, die op sociale media gedeeld werd, door sommigen uit zijn context gehaald is en daar willen we ons voor verontschuldigen. We hebben de video dan ook verwijderd van onze eigen accounts."

Medewerker Sam Nader op de Australische nieuwswebsite News: "Ja, ik heb diverse telefoontjes over de video gekregen. Maar de eigenaar, die vindt de video geweldig. Ik heb eerder al een dergelijk initiatief genomen, met één fotomodel. Dit was de eerste keer dat ik er 2 gebruikt heb en die video heb ik dus al na één dag moeten verwijderen. En dan te weten dat er eigenlijk nog een geilere versie was, waar de modellen nog dichter bij elkaar kwamen."

"Ach, in de vastgoedsector moet je nu eenmaal de andere overtroeven om op te vallen", voegde Nader nog toe op 10 Daily News.

Meest gelezen