Zebra Ariana Grande, koala Ed Sheeran en olifant Miley Cyrus zingen voor het klimaat

30 sterren lenen hun stemmen aan een hele dierentuin in de clip "Earth" van de Amerikaanse zanger Lil Dicky. Het liedje met een  klimaatboodschap verspreidt zich razendsnel.

Ed Sheeran de koala, Justin Bieber de baviaan, Ariane Grande de zebra, Shawn Mendes de neushoorn, Sia de kangoeroe, Miley Cyrus de olifant, Katy Perry de pony: ziedaar enkele personages uit de clip "Earth" van de Amerikaanse rapper en comedian Lil Dicky.

Ook Leonardo di Caprio duikt op in animatieversie, en Snoop Dogg doet iets met een cannabisplant. Ze zijn niet te zien, maar wel te horen in het ecologische liedje "Earth". Alles samen 30 sterren waren bereid om mee te zingen.

Het animatiefilmpje bij het liedje "Earth" verwijst naar films als "De leeuwenkoning", "Nemo", "Happy Feet" of "Titanic". Er hoort ook een website bij met uitleg over de klimaatopwarming en met tips om er zelf iets aan te doen. 

Het lied is op tien uur tijd al 3 miljoen keer beluisterd en bekeken op YouTube. De opbrengst ervan gaat naar de stichting van acteur Leonardo DiCaprio, die zich inzet voor actie tegen de klimaatopwarming.

Meest gelezen