Britse zangeres Adele en echtgenoot zijn uit elkaar

De Britse zangeres Adele en haar echtgenoot Simon Konecki zijn niet langer een koppel. Dat bevestigen vertegenwoordigers van de zangeres.

Adele (30) en Simon Konecki (45) trouwden drie jaar geleden in alle discretie. De twee waren toen al vijf jaar een koppel. Pas een jaar later bevestigde de zangeres tijdens een optreden dat ze effectief getrouwd was.

Adele en Konecki hebben samen een 6-jarige zoon, Angelo. "Ze willen als toegewijde ouders samen hun zoon liefdevol opvoeden", klinkt het in een verklaring. Verder willen ze niet ingaan op de kwestie en wordt gevraagd om de privacy te respecteren.

Adele debuteerde in 2008 en is een van de bestverkopende Britse artiesten. Ze is onder meer bekend van de nummers "Someone like you" en "Hello". Simon Konecki is een liefdadigheidsondernemer. 

Meest gelezen