"Saved by the bell"-acteurs vieren hun vriendschap op reünie-etentje

Bijna 26 jaar geleden, eind mei 1993, werd de laatste aflevering van de Amerikaanse sitcom "Saved by the bell", over een vriendengroep op de middelbare school Bayside High, uitgezonden. Maar de vrienden van toen bleven "friends forever", zoals actrice Elizabeth Berkley, Jessie in de serie, het formuleerde naar aanleiding van de reünie van een deel van de cast afgelopen weekend. De foto’s en beelden van die reünie gingen de voorbije dagen dan ook viraal, omdat ze, aldus nieuwswebsite Mashable, ronduit "adorable" zijn.

"Saved by the bell", waarvan de 1e aflevering bijna 30 jaar geleden uitgezonden werd, draaide rond een vriendengroep die bestond uit Zack Morris (Mark-Paul Gosselaar), A.C. Slater (Mario Lopez), "Screech" (Dustin Diamond), Kelly Kapowski (Tiffani-Amber Thiessen), Jessie Spano (Elizabeth Berkley) en Lisa Turtle (Lark Voorhies). De serie was niet alleen in de jaren 90 een enorm succes, maar ook later, door heruitzendingen op diverse jeugdzenders.

Gosselaar, Lopez, Thiessen en Berkley daagden zaterdag, samen met hun partners, op op een reünie-etentje in Sherman Oaks, in de Amerikaanse staat Californië, waar er "heel uitgebreid gegeten werd". "Alvast het bewijs dat echte vriendschap altijd blijft bestaan", concludeerde celebritywebsite Esquire. 

Meest gelezen