Belga

Tomas De Soete presenteert vanaf zondag "Radio Fiskepark" op Radio 1

Tomas De Soete gaat opnieuw radiomaken. Vanaf komende zondag is hij 's middags te horen op Radio 1. Hij zal er "Radio Fiskepark" presenteren, een programma waarin hij met twee gasten over de waan van de week praat. 

Zeven jaar geleden stopte De Soete als presentator bij Studio Brussel. Sindsdien presenteerde hij onder meer de talkshow "Café Corsari" op Eén. Recent schreef hij de fictiereeks "Fiskepark", die vanaf 15 mei op Canvas te zien is. In die reeks zal hij ook zelf acteren en zoals hij eerder al zei "een erg storende versie van zichzelf spelen".  

De titel Fiskepark gebruikt hij nu ook voor zijn programma op Radio 1: "Radio Fiskepark". Fiskepark is Deens voor visvijver. De Soete zal het programma maken in een chalet die hij zelf bouwde aan een visvijver in de buurt van Dendermonde. 

De eerste gasten met wie hij het over de voorbije week zal hebben, zijn filosoof Jean Paul Van Bendegem en Sarah Vandeursen van Kenji Minogue.  "Radio Fiskepark" is op zondag te horen van 13 tot 14 uur. 

Meest gelezen