Bestuurster ziet plots ladder in haar richting vliegen

Rustig op een snelweg rijden nabij Las Vegas, in de Amerikaanse staat Nevada, werd vorige week niet gegund aan studente Madi Nelson. Zij zag immers plots een ladder in haar richting vliegen, die uiteindelijk tegen haar voorruit botste en die ook beschadigde. Nelson zelf kwam er met de schrik af. De beelden van het opmerkelijke incident, opgenomen door een dashcam, gingen intussen viraal.

Nelson op KTNV-Action News en nieuwszender WPTV: "Ik reed op de meest linkse rijbaan, dus was het niet zo moeilijk om op de pechstrook te raken. Met de 4 richtingaanwijzers ben ik daar tot stilstand gekomen, terwijl ik me intussen afvroeg wat er me nu juist overkomen was."

"De ladder werd als het ware vanaf de rechterkant door andere auto’s die erover reden in mijn richting gekatapulteerd. Je ziet op de vertraagde beelden immers hoe de ladder van rechts naar links lijkt te tollen, juist door aanraking met diverse auto’s."

"Natuurlijk zou ik graag weten hoe die ladder daar terechtgekomen is en van wie ze is. Als studente is het immers niet evident zelf voor de schade te moeten opdraven."

Meest gelezen