Videospeler inladen...

E313 weer open richting Antwerpen na zwaar ongeval met drie gewonden

Het verkeer van Hasselt naar Antwerpen zat deze ochtend zwaar in de knoop, na een zwaar ongeval op de E313 ter hoogte van Herentals-West. Bij het ongeval waren twee vrachtwagens, een bestelwagen en drie auto's betrokken.  Drie mensen raakten gewond. 

Bij het ongeval op de E313 in Herentals-West zijn in totaal drie gewonden gevallen. "Een vrouw werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht, maar is niet meer in levensgevaar, een man is zwaargewond en een persoon is lichtgewond", zegt Alain Verstrepen van de Antwerpse wegpolitie. 

Eén van de vrachtwagens was tegen hoge snelheid ingereden op de ochtendfile die daar stond. Door het ongeval was de E313 enkele uren volledig dicht in de richting van Antwerpen.

Bekijk hieronder het verslag uit "Het Journaal":

Videospeler inladen...

Meest gelezen