Videospeler inladen...

Allereerste Vlaams Multimovepad geopend aan het Meerdaalwoud in Oud-Heverlee

Het Agentschap Natuur en Bos pakt uit met een primeur in het Meerdaalwoud in Oud-Heverlee. Op deze buitenspeeldag wordt het eerste multimovepad van Vlaanderen voorgesteld. Dat is een parcours met twaalf avontuurlijke oefeningen voor kinderen.

Het is vandaag buitenspeeldag. In het Meerdaalwoud in Oud-Heverlee proberen ze kinderen aan het spelen te krijgen met de voorstelling van een gloednieuw multimovepad. "Een primeur in Vlaanderen", vertelt Bart Meuleman van het Agentschap Natuur en Bos. "Het pad is opgebouwd uit twaalf oefeningen die kinderen aan het bewegen moeten krijgen in de natuur. Er zit een behendigheidsoefening in, ze moeten hun snelheid tonen, evenwicht houden op een balk en nog veel meer." 

Speciaal voor deze buitenspeeldag kunnen kinderen zich ook wagen aan een deathride.  

Bekijk het verslag uit "Het Journaal" hier:

Videospeler inladen...

Meest gelezen