Kou en regen houden deelnemers aan Marathon en Ten Miles niet tegen

In Antwerpen hebben 38.500 mensen deelgenomen aan verschillende loopwedstrijden zoals "Antwerp Marathon" en de "Antwerp Ten Miles". De meesten liepen de ten miles, een tocht van 16 kilometer door de stad. Het was ideaal loopweer, fris met af en toe een bui.

Bekijk hier het verslag uit "Het Journaal":

Videospeler inladen...

Het startschot voor de deelnemers aan de marathon werd vanochtend om 9 uur gegeven. Voor hen was het frisse weer een meevaller, vorig jaar was het bloedheet en dat maakt een marathon loodzwaar. De aankomstlijn lag aan het stadhuis op de Grote Markt.

Bekijk hier het verslag over de start van de marathon uit "Het Journaal":

Videospeler inladen...

Voor de laatste deelnemers aan de finish bleek er een tekort te zijn aan medailles. De organisatie belooft om de welverdiende plak later deze week naar hen op te sturen.

Meest gelezen