Videospeler inladen...

Bedankingsweekend vol verrassingen naar aanleiding van 30 jaar Kom op tegen Kanker

Kom op tegen Kanker bestaat 30 jaar. Eén en Kom op tegen Kanker willen iedereen bedanken die zich de voorbije 30 jaar heeft ingezet voor de actie. Vanaf morgen start er een vierdaags bedankingsweekend "vol verrassingen". 

Weerman Frank Deboosere, een van de boegbeelden van de actie, heeft vanavond in zijn weerbericht het bedankingsweekend aangekondigd. Van morgen tot en met zondag organiseren Eén en Kom op tegen Kanker 30 symbolische bedankingsmomenten voor een aantal mensen die zich in de loop van de jaren hebben ingezet voor de strijd tegen kanker. 

Deboosere stelde ook de levensgrote knuffelbeer voor die Eén en Kom op tegen Kanker zal helpen bij de bedankingen. Hij zal de komende vier dagen Vlaanderen doorkruisen en knuffels uitdelen aan iedereen die meewerkt om de droom van Kom op tegen Kanker te realiseren: een wereld waarin we geen geliefden meer verliezen aan kanker. De beer zal donderdag knuffels uitdelen in Antwerpen, vrijdag in Aartselaar en Bilzen, zaterdag in Halle en Gent en zondag in Torhout.

Wie meer wil weten over de verschillende bedankingsacties, houdt best de sociale mediapagina's van Eén en Kom op tegen Kanker in de gaten. Op de website van Eén komt een tijdslijn met alle acties.

Eén postte alvast een eerste bedankingsactie op Facebook. Valérie, die kanker had, zet vanuit Mexico haar buddy Jolien in de bloemetjes.

Meest gelezen