Als celebrity’s zich (spontaan) aan een dansje wagen…

Het is al langer geweten dat tennisster Serena Williams een grote fan is van de muziek van Beyoncé. En dus was het ook geen echte verrassing dat ze zich volledig smeet toen ze "Love on top", een hit van Beyoncé uit 2011, hoorde. De 37-jarige tennisspeelster raakte uiteindelijk helemaal "lost" in de muziek, vooral dan door haar weelderige haarbos. De beelden gingen afgelopen week viraal, wellicht om de eenvoudige reden dat mensen graag hun idolen hun beste beentjes al dansend zien voorzetten. Al leidt dat dus soms tot grappige en zelfs gênante taferelen.

Williams dook in 2016 al op in de videoclip van Beyoncés "Sorry". "Ik ken Beyoncé al een tijdje, alsook de regisseur van die clip. Zij hebben me op een bepaald moment gevraagd of ik het zag zitten in de clip van "Sorry" mee te spelen, omdat het een lied was over je zelfzeker voelen en dat was hoe ze me zagen. Tijdens de opnames maande Beyoncé me aan om alles los te laten en te dansen alsof niemand anders aanwezig was. Dat was vrij moeilijk in het begin, maar uiteindelijk lukte me dat wel", aldus Williams tijdens een persconferentie op een tennistornooi in Rome in mei 2016. Iets wat ze nu in haar eentje nogmaals overdeed in een filmpje dat intussen al meer dan 1,7 miljoen keer bekeken werd:

Volgende beroemdheden gingen Williams vooraf in hun danspogingen. Dat leidde dan soms tot grappige, hilarische, onverwachte en zelfs gênante beelden die in een mum van tijd viraal gingen dankzij sociale media. Want, ook volgende 10 "celebrities are just like us" (en het moet daarbij niet altijd Taylor Swift zijn)…

1. Prins William en Kate Middleton (2012)

2. Jennifer Lawrence en Amy Schumer (2015)

3. Lindsay Lohan (2018)

4. Hillary Clinton (1996)

5. Zayn Malik (2010)

6. Demi Moore (2010)

7. Emma Stone en Andrew Garfield (2014)

8. Tom Hiddleston (2013)

9. Orlando Bloom (2014)

10. The Rock (2015)

Meest gelezen