Videospeler inladen...

Doorbraak in onderzoek naar moord op 9-jarige Daniël: drie verdachten vrijgelaten, twee anderen blijven aangehouden 

Er is een doorbraak in het onderzoek naar de moord op de 9-jarige Daniël in het asielzoekerscentrum van Broechem. Dat meldt het parket van Antwerpen.  De onderzoeksrechter heeft drie verdachten vrijgelaten. 

De jongen verdween begin vorige week. Woensdag werd zijn lichaam teruggevonden. Al snel werd een aantal verdachten aangehouden: vijf Palestijnen van wie er drie in het asielcentrum woonden.  

De afgelopen dagen heeft het parket de verdachten opnieuw grondig verhoord. Op basis van de verklaringen die zijn afgelegd, is er volgens het parket meer duidelijkheid gekomen over de mogelijke rol en het mogelijke aandeel van elke verdachte.

De onderzoeksrechter heeft nu beslist om drie verdachten (mannen van 21, 24 en 34 jaar oud) vrij te laten. Twee andere verdachten blijven in de cel en worden verdacht van gijzeling en moord. Ook de drie vrijgelaten mannen blijven trouwens verdachten in deze zaak.

Bekijk hieronder het verslag van "Het Journaal":

Videospeler inladen...

Meest gelezen