Heeft iemand misschien zijn koffiebeker vergeten tijdens de opnames van "Game of thrones"?

"Iemand zal binnenkort zijn ontslagbrief in de bus krijgen." Dat denkt alvast de Australische nieuwswebsite News na het zien van de "Game of thrones"-aflevering van afgelopen nacht. Daarin lijkt Daenerys Targaryen, nochtans met een ijzeren beker in de hand, op een gegeven moment ook te genieten van een Starbucks-koffie die voor haar op de houten tafel staat. Op sociale media kon de pret alvast niet op bij het zien van deze 'blunder', zoals het voorval door diverse nieuwsmedia omschreven werd.

Nieuwswebsite NJ vroeg zich af of de koffiebeker daar toevallig door een medewerker achtergelaten was. Of was het misschien een 'inside joke', maar wat zou die dan betekenen? Ook op nieuwswebsite The Daily Beast werd een soortgelijke vraag gesteld: "Gaat het hier over een uitzonderlijke blunder of is het een paaseitje dat verstopt werd om opmerkzame GoT-fans alert te houden?"

Het viel een aantal aandachtige kijkers alvast op dat op andere beelden aan dezelfde tafel de beker verdwenen was. Maar dus blijkbaar niet tijdens dit beeld:

In ieder geval leverde de koffiebeker op sociale media alvast de nodige hilarische reacties op en ook de vraag hoe dit kon gebeuren:

Meest gelezen