"Nee, het was geen latte. Daenerys had een kruidenthee besteld"

Het was heus wel een blunder die kon tellen, toen in de meest recente aflevering van "Game of thrones" plots een hedendaagse koffiebeker in beeld kwam. Die stond op de houten tafel waaraan Daenerys Targaryan zat, zelf met een ijzeren beker in de hand. De blunder werd nog groter, toen bleek dat 2 producers van de populaire serie tijdens de opnames aanwezig waren en zelfs meespeelden in de betreffende scène. Executive producer Bernie Caulfield kon dan ook moeilijk geloven dat de beker echt op die tafel gestaan had. Maar uiteindelijk leek tv-zender HBO zich te verontschuldigen, zij het met een grappige toets.

Mocht de heisa u ontgaan zijn, het ging over volgende scène:

Bernie Caulfield, executive producer van "Game of thrones", reageerde gisteren op radiozender WNYC, nadat de beelden op sociale media viraal gegaan waren: "Ik kan het gewoonweg niet geloven. Wetende dat alle medewerkers op de opnameset en iedereen die zich met het decor bezighoudt zich voor 1.000 procent op hun job toeleggen."

"Tegenwoordig kan je echt niet meer geloven wat je te zien krijgt, omdat iedereen iets aan een foto kan toevoegen dat er helemaal niet hoort. Maar ja, misschien stond die beker daar wel. Ik weet het niet zeker. Onze verontschuldigingen in ieder geval."

"Ach, Westeros was eigenlijk de eerste plek waar een Starbucks-koffiehuis aanwezig was", grapte de vrouw nog. Die liet zich de extra reclame dan ook graag welgevallen en reageerde op het hele voorval met:

Maar ook HBO vond het uiteindelijk nodig te reageren en deed dat via de Twitteraccount van "Game of thrones". Blijkbaar was er een probleem met de bestelling van Daenerys en zat Starbucks er voor niets tussen:

Meest gelezen