Videospeler inladen...

Steve Bakelmans aangehouden voor de moord op Julie Van Espen, man heeft bekentenissen afgelegd

Steve Bakelmans is aangehouden voor de moord op Julie Van Espen, de vrouw die gisteren dood teruggevonden werd. De verdachte heeft ook voor de onderzoeksrechter bekentenissen afgelegd en heeft verklaard dat hij verantwoordelijk is voor wat er met Julie is gebeurd. 

Gisteren kwam er een tragisch einde aan de zoektocht naar de vermiste Julie Van Espen: de 23-jarige vrouw werd dood teruggevonden in het Albertkanaal in Antwerpen. 

De 39-jarige Steve Bakelmans die - ook gisteren - opgepakt werd op een trein in het station van Leuven, werd verdacht van de moord. Hij werd vanmorgen voorgeleid bij de onderzoeksrechter en die besliste hem aan te houden voor de moord op Julie. Hij heeft bij de onderzoeksrechter bekentenissen afgelegd, meldt het parket. "Hij heeft verklaard dat hij verantwoordelijk is voor wat er met Julie is gebeurd." Uit respect voor het slachtoffer en de nabestaanden zullen er geen verdere details gegeven worden.

Vrijdag zal de man voor de raadkamer moeten verschijnen.

VRT NWS-justitiejournalist Caroline Van den Berghe is bij het Antwerpse Justitiepaleis en sprak onder meer met de parketwoordvoerder. Herbekijk hier haar reportage in Het Journaal: 

Videospeler inladen...

Bekijk hieronder het verslag van "Het Journaal":

Videospeler inladen...

Meest gelezen