2019 Getty Images

Hoe gaat de zoon van Meghan en Harry heten? "Wie gokt op Donald of Boris zou wel eens veel geld kunnen verdienen"

"We zijn zo blij met onze eigen kleine bundel vreugde", aldus een trotse vader Harry deze namiddag toen hij samen met zijn echtgenote hun zoontje voorstelde. Maar hoe die "bundel vreugde" uiteindelijk zal heten, is momenteel nog niet geweten. Nochtans opperde de prins na de geboorte, die langer op zich had doen wachten dan vooraf uitgerekend was, dat hij en zijn Meghan daardoor wat meer tijd gekregen hadden om naar een gepaste naam te zoeken. Maar zonder resultaat tot dusver. Misschien kunnen de gokkantoren soelaas bieden.

Tot de grootste kanshebbers onder de namen behoren alvast Arthur, Albert en Philip. De Britse royaltywatcher Richard Fitzwilliams is op nieuwswebsite Inews alvast te vinden voor Arthur, want "die naam draagt een theatrale kracht in zich, met daarbij een link naar de bekende mythische koning". Albert is volgens Sky News dan weer "erg traditioneel", maar met een duidelijke verwijzing naar de echtgenoot van Queen Victoria. De keuze van Philip als zijnde de overgrootvader zou dan de minst verrassende keuze van deze kanshebbers zijn.

Volgens Alex Apati van Ladbrokes zijn er 2 namen die sinds de aankondiging van de geboorte in de lift zitten, zo vertelde hij op nieuwswebsite Standard: James en Oliver. Alexander zou dan weer goed liggen bij  de Amerikanen, met de spontane gedachte aan Alexander Hamilton. Ja, die van de musical. En als prins Harry zijn zin krijgt, zou het wel eens Spencer kunnen worden, een verwijzing naar zijn overleden moeder.

Of gaat de naam dan toch gedurfder zijn, vooral onder invloed van Meghan Markle zelf. Ook al is de relatie met haar vader momenteel verre van ideaal, misschien zou de familiale band opnieuw hersteld kunnen worden mocht Meghan haar zoontje Thomas noemen. Of misschien gaat ze nog een stapje verder en noemt hem Harvey, verwijzend naar haar collega uit de populaire serie "Suits". Deze 2 laatste keuzes kunnen de gokker alvast veel meer geld opbrengen.

Maar de mogelijkheden blijken, net zoals voor ieder ouderpaar, eindeloos, en het zou dus ook wel eens Milo, Jack of Archie kunnen zijn. Of misschien Donald (Trump) of Boris (Johnson), al maken die  volgens de gokkantoren weinig kans. Maar als het toch een van die 2 namen wordt, dan zal degene die op die namen gegokt heeft vele ponden rijker zijn en zeker een feestje kunnen geven. 

Meest gelezen