Auto rijdt in op huis in Mol, bestuurder overleden

In Mol is vanmorgen rond iets na 5 uur een dodelijk ongeval gebeurd.  Een autobestuurder kwam uit de Molderdijk richting centrum en reed daar op de gevel van een van de oudste gebouwen van Mol. De bestuurder overleed ter plaatse.

De hulpdiensten waren snel ter plaatse, maar voor de bestuurder kwam alle hulp te laat. De vier bewoners van het huis bleven ongedeerd. 

Monument

Het getroffen gebouw is Het Steentje op de Markt in Mol. Het Steentje is een van de oudste gebouwen van Mol. Het dateert uit de zeventiende eeuw en het is een beschermd monument. De schade aan het gebouw is groot. De voorgevel raakte zwaar beschadigd en moet worden gestut. Nadien zal de stabiliteit van het gebouw worden onderzocht.

Door het ongeval is er ook verkeershinder. De politie is ter plaatse om alles in goede banen te leiden. 

Meest gelezen