Arsenal, Dimitri Vegas & Like Mike en Marco Borsato headliners op Suikerrock

Arsenal, de dj's Dimitri Vegas & Like Mike en Marco Borsato zijn de headliners op het Tiense stadsfestival Suikerrock, dat dit jaar plaatsvindt op 26, 27 en 28 juli in het Tiense stadscentrum. De organisatoren van het festival, dat jaarlijks meer dan 100.000 mensen lokt, hebben de definitieve programmatie bekendgemaakt.

Op vrijdag 26 juli concerteren naast Arsenal ook Bazart, Tourist Le MC, Tom Odell, Emma Bale en Yves Paquet.

Een dag later is het de beurt aan Goose, Zwangere Guy, SONS, Black Leather Jacket en MEDS, met de internationaal bekende dj's Dimitri Vegas & Like Mike als afsluiter. Eerder was voor deze concertdag ook The Prodigy aangekondigd, maar dit concert werd geannuleerd na het overlijden van zanger Keith Flint.

Op de slotdag is het de beurt aan Marco Borsato, Niels Destadsbader, Nielson, Slongs, Rob De Nijs en Metejoor.

Meest gelezen