Videospeler inladen...

Dochter Christophe Lambrecht brengt ode aan overleden papa op StuBru: "Je was de allerbeste, wat gaan we je missen"

Helena (17), de oudste dochter van Christophe Lambrecht, heeft vanochtend op Studio Brussel een pakkende ode gebracht aan haar overleden vader. "We hoorden al dat je een geweldige radiopresentator was. Maar dat is zeker niet het enige. Je was de allerbeste papa die er is."

Vorige week zondag overleed Studio Brussel-presentator Christophe Lambrecht aan de gevolgen van hartproblemen. Zowel collega's als luisteraars kwamen de afgelopen week met mooie boodschappen en odes aan de presentator. 

En net daarom wilde Helena vandaag naar de studio van Studio Brussel komen. "De plek waar papa thuis was en een groot deel van zijn leven doorbracht. Studio Brussel was niet enkel zijn job, maar ook zijn passie."

 Ik ben zo blij dat ik je vaak genoeg heb gezegd hoe graag ik je zie

Helena las een brief voor, gericht aan haar overleden vader. "De afgelopen dagen hoorden we vaak wat voor een geweldige radiomaker je was. Maar dat is zeker niet het enige. Je was ook de allerbeste, liefste en coolste papa die er is. Dat klinkt erg cliché, maar in jouw geval is het allemaal waar. Mijn vrienden waren jaloers op onze band. Jij was mijn soulmate. Je luisterde en hielp me als het nodig was. Ik kon alles tegen jou zeggen en jij tegen mij. Ik ben zo blij dat ik je vaak genoeg heb gezegd hoe graag ik je zie."

"Het is onwezenlijk dat ik nu 's ochtends op school ga aankomen zonder een berichtje van jou met de vraag of ik goed heb geslapen. Het is onwezenlijk dat ik je niet meer kan bellen voor de stomste dingen. Het is onwerkelijk dat ik je niet meer alle dagen ga kunnen knuffelen. Ik, Bruna en Maurice (zijn andere kinderen, nvdr.) zijn blij dat jij onze papa was. Wat gaan we je missen."

Christophe Lambrecht wordt zaterdag 11 mei in intieme kring begraven. 

Bekijk hieronder het fragment:

Videospeler inladen...

Meest gelezen