Justin Bieber bezingt mentale problemen in duet met Ed Sheeran "I don't care"

Justin Bieber heeft samen met zijn collega en vriend Ed Sheeran de single "I don't care" uitgebracht. Enkele maanden geleden kondigde Bieber nog aan dat hij zijn carrière on hold zet om zijn persoonlijke problemen aan te pakken. De tekst van de nieuwe single gaat over zijn persoonlijke problemen. Het is al vier jaar geleden dat de 25-jarige Bieber nog een album heeft uitgebracht.

De Canadese zanger Justin Bieber en de Britse zanger Ed Sheeran hebben samen de zomersingle "I don't care" uitgebracht. Bieber en Sheeran zijn al jaren bevriend.

De tekst van "I don't care" gaat over de mentale problemen die Bieber heeft. Hij zingt onder meer: Met al die mensen rondom mij, ben ik kreupel van de angst. Maar er is mij verteld dat het is waar we moeten zijn."

"I don't care" is niet het eerste nummer waar ze samen aan gewerkt hebben. Ed Sheeran schreef eerder voor Justin Bieber de hit "Love yourself". Sheeran zingt ook mee op dat nummer.

Eind maart kondigde Justin Bieber een artistieke pauze aan om zijn "persoonlijke problemen" aan te pakken. Een maand later kondigde hij op het festival Coachella aan dat hij werkt aan een nieuw album.

Beluister de single "I don't care" van Ed Sheeran en Justin Bieber hier:

Meest gelezen