Welke fantastische leerkracht maakte voor jou het verschil? Vertel ons jouw verhaal

VRT NWS is op zoek naar (oud-)leerlingen die hun verhaal kwijt willen over hun lievelingsleerkracht. Heb jij een leerkracht (gehad) die voor jou veel heeft betekend en misschien zelfs het verschil heeft gemaakt in jouw leven? Laat het ons weten. 

Iedereen herinnert zich wel een leerkracht die fantastisch kon lesgeven. Die met veel passie over zijn/haar vak kon spreken. Die inspireerde en goesting gaf om meer te weten en dieper te graven in een bepaalde materie. 

Een leerkracht die echt om jou bekommerd was en een duwtje in de rug gaf op het moment dat je dat goed kon gebruiken. Een leerkracht die echt in jou geloofde en je net dat zetje gaf dat je nodig had om te durven springen, om volop zelf je talenten te ontwikkelen. Een leerkracht die in jouw leven voor jou het verschil maakte. 

Een leerkracht die in jouw leven voor jou het verschil maakte. 

Heb je zo’n verhaal over jouw lievelingsleerkracht en wat die voor jou heeft betekend, laat het ons dan weten. Misschien nemen we dan met je contact op. 

Als je interesse hebt, vul dan het onderstaande formulier in . 

Meest gelezen