Familie, vrienden en collega's nemen afscheid van StuBru-presentator Christophe Lambrecht

In Noorderwijk, een deelgemeente van Herentals, is deze voormiddag afscheid genomen van Christophe Lambrecht. De Studio Brussel-presentator overleed vorige zondag op 48-jarige leeftijd.

De afscheidsplechtigheid vond plaats in Noorderwijk in aanwezigheid van familie, vrienden en collega's.  Er waren een duizendtal aanwezigen.

"Het was de mooiste uitvaart denkbaar voor Christophe", zei Studio Brussel-nethoofd Jan Van Biesen na afloop. "Zijn lievelingsmuziek werd gespeeld en er werden allerlei leuke anekdotes over hem verteld. Want Christophe was naast warmte en emoties, ook een man met een goed gevoel voor humor."

Christophe Lambrecht presenteerde op Studio Brussel elke dag van 9 tot 12 het programma "Music@work". Na zijn plotse overlijden werd er in zijn blok alleen maar muziek gespeeld. Luisteraars konden een bericht voor hem achtergelaten op een antwoordapparaat en die berichten werden ook uitgezonden.

Voor zijn carrière bij Studio Brussel werkte Lambrecht voor de regionale zender RTV, de commerciële zender VTM en het productiehuis Woestijnvis. Hij was ook nog actief als dj. Christophe Lambrecht overleed zondag door hartproblemen. Hij laat een partner en drie kinderen - twee dochters en een zoon - na.

Bekijk hier de laatste groet van Studio Brussel:

Meest gelezen